Меблі на замовлення Київ

Меблі на замовлення Київ

Спеціалізацією студії кухні Леондизайн є виготовлення меблів різного призначення за індивідуальним замовленням. Ми працюємо з натуральним деревом, МДФ та іншими матеріалами й сировиною. Основний напрямок нашої діяльності – виготовлення кухонь, шаф-купе й гардеробних.

Меблі на замовлення Київ від студії ЛеонДизайн - це висока якість, оригінальні дизайнерські рішення, жорстке дотримання терміну виготовлення замовлень, а також стовідсоткова відповідність очікуванням і побажанням клієнтів. Використання новітнього технологічного обладнання, матеріалів і фурнітури від знаних виробників, а також професійний підхід до кожного замовлення - все це забезпечує високий рівень виконаних робіт.

Інтер'єр кожного будинку чи квартири визначає сукупність складових, тобто через недогляд у виконанні тієї чи іншої деталі втрачається стиль і порушується загальна гармонія. Тому попереднє планування й продуманість усіх кроків є важливими чинниками. Так, купуючи шафу-купе, скажімо, сучасного стилю, не варто забувати, що класичні меблі для кухні  (або ж навпаки)  не зовсім вдало впишуться в загальну картину інтер'єру і тим більше не доповнять одне одного.

Меблі на замовлення Київ - це не індивідуальний проект дизайнера, а спільні ідеї замовника й фахівця салону. Розуміння побажань і переваг клієнта, їх максимальне втілення відрізняють салон кухні Леондизайн від інших виробників меблів у Києві.

Дизайн-проект - це завжди щось нове, оригінальне й ексклюзивне, тому при виготовленні індивідуальних елементів меблів ураховуються побажання замовника, беруться до уваги стиль квартири/будинку, її/його геометрія та всі нюанси експлуатації меблів, що замовляються.

Актуальні розробки, серйозний і відповідальний підхід до роботи дають нам змогу виготовляти меблі на замовлення Київ, які додадуть естетичності будь-якому житловому приміщенню й стануть справжньою знахідкою в плані практичного використання. На додаток до всього зазначеного слід наголосити, що виїзд нашого фахівця до вас додому для проведення замірів, підготовка дизайн-проекту, доставка й установка замовлення - все це не відніме у вас багато часу й сил. І насамкінець: ви отримуєте гарантію на всі без виключення меблі нашого виробництва.