Придбання кухні не виходячи з дому

Кухні на замовлення в Києві Сьогодні купити кухню стильного дизайну й найвищої якості ви можете, не виходячи з дому, в студії кухні «ЛеонДизайн». У галереї можна побачити фотографії всіх робіт: зовнішній декор кухонь і їх внутрішнє наповнення. Дизайнерські рішення відповідають естетичним нормам і особливим вимогам кожного клієнта.

Кухні на замовлення в Києві можна створити й оформити в будь-якому стилі, що відповідає інтер'єру будь-якого помешкання. На власний розсуд їх можна збагатити будь-якою естетичною і функціональною деталлю для більшого комфорту й затишку. Персональний підхід у виконанні замовлення на кухню у виробника «ЛеонДизайн» – це можливість придбати кухонний гарнітур своєї мрії.

Якщо вам необхідна консультація або попередній обрахунок вартості кухні – наш дизайнер відповість на всі запитання, а також запропонує інші унікальні рішення. Він допоможе вам підібрати кольори, фактуру, фурнітуру та будь-які необхідні елементи.

Існує думка, що кухні на замовлення – це дороге задоволення. Але не тоді, коли ви працюєте з нами. Оскільки ми є виробниками, а не посередниками, ціни на кухонні гарнітури істотно відрізняються за цінами від інших інтернет-пропозицій. Крім того, всі послуги, пов'язані із проектуванням, створенням, вимірюванням, доставкою та встановленням кухні, – абсолютно безкоштовні.

Кухні на замовлення – це ідеальне рішення для тих, хто не хоче переплачувати й витрачати багато часу. Купуючи готову кухню, ви ризикуєте, що вона не підійде повністю під розмір вашого приміщення, а замовлені в нашій студії меблі ідеально впишуться в будь-який інтер'єр з різними особливостями.  

Професіоналізм наших дизайнерів дасть змогу легко втілити в життя навіть найбільш нестандартні ідеї. Модельний ряд від класики до модерну не залишить байдужим жодного, навіть найбільш вимогливого клієнта. Завдяки використанню надійної фурнітури, високоякісних матеріалів і аксесуарів ми гарантуємо зручність, функціональність і ергономічність кожної окремо зробленої нами кухні. Для підтвердження якості виробів і проведених робіт на кожен кухонний гарнітур ми даємо гарантію на 12 місяців.