Купити шафу-купе в Києві

Купить шкаф купе в Киеве

Поява на пострадянському просторі такого елемента меблів, як шафа-купе, датується приблизно 1995-1996 рр. В побуті іноземців вона з'явилася й стала традиційним атрибутом помешкань набагато раніше. Примітно, що виготовляти її почали ще за часів Наполеона Бонапарта. Поступово й аж до наших днів шафа-купе зазнала безлічі змін. Сьогодні шафою-купе традиційно вважають шафу з розсувними й практично завжди дзеркальними дверима.

В наш час купити шафу-купе Київ прагне кожен практичний господар і господиня. Це й зрозуміло, адже порівняно зі звичайними шафами вони мають великий корисний об’єм і цікавий дизайнерський задум, коштують відносно недорого і, що суттєво, не потребують додаткового простору для відкривання дверей.

Замовляючи шафу-купе в студії «ЛеонДизайн», Ви можете самостійно обрати необхідний габарит, забарвлення, фактуру, рисунок, різноманітне оздоблення, а також матеріал для виготовлення дверного полотна. Розмаїття вибору вражає: скло, оргскло, дзеркало, ламіноване ДсТП і МДФ. За бажанням замовника розсувні двері можна пофарбувати, облицювати плетивом з ротангу, гобеленом, тканиною чи іншими матеріалами.

Якщо Ви плануєте виготовити меблі на замовлення Київ,  - студія кухні «ЛеонДизайн» до Ваших послуг. Тут Вас зустріне досвідчений дизайнер, який створить для Вас шафу-купе саме так, щоб задовольнити всі Ваші запити й побажання. Співпрацюючи з нами, Ви можете бути певні: Вам не доведеться переплачувати, адже ми є безпосередніми виробниками меблів на замовлення, а не посередниками. Ми відповідаємо за якість наших меблів і даємо на них гарантію. Матеріал, з якого виготовляються всі шафи-купе,  - екологічно чистий. Ми цінуємо Ваш час, тому попередню вартість виробу можна з'ясувати телефоном за допомогою нашого дизайнера. Все, що від Вас потрібно, - вказати розміри, внутрішнє наповнення й матеріал, з якого виготовлятиметься шафа-купе.

Купити шафу-купе Київ без черг і переплат сьогодні цілком реально. Зателефонуйте нам - і Ви станете щасливим власником ексклюзивної шафи-купе високої якості за вигідну ціну, позаяк звертаючись до нас, Ви не тільки заощаджуєте на роботі з виробниками, а й на послугах зі створення дизайн-проекту, замірах, доставці й установці, які надаються на безоплатній основі для кожного нашого клієнта.