Особливості замовлених кухонних меблів

Кухонні меблі Київ На сьогодні «ЛеонДизайн» є великою й надійною компанією, що має великі обсяги виробництва. Всі етапи роботи, від А до Я, контролюються фахівцями компанії, починаючи від закупівлі матеріалів і до встановлення кухонь. При цьому чільне місце в роботі з клієнтами займає індивідуальний підхід до кожного замовника. Крім виробництва меблів для кухні, компанія також займається випуском інших видів корпусних меблів: віталень, бібліотек, шаф-купе, гардеробних. Кухонні меблі Київ від «ЛеонДизайн» усе ж залишаються пріоритетним напрямом у виробництві.

Окрему увагу варто приділити матеріалам, що використовуються при виробництві кухонних меблів. МДФ, масив дуба, вільхи, сосни й т. ін. є основними матеріалами, з яких виготовляються фасади для кухонних гарнітурів. Кухні на замовлення в Києві виробництва нашої компанії сьогодні на гідному рівні конкурують із меблями європейських виробників. Це й не дивно: по-перше, використовувана фурнітура й інші елементи доставлені з Європи, по-друге, наші фахівці, що створюють дизайн-проекти, мають відповідну освіту й великий досвід роботи. Тому кухонні меблі від нашої компанії сьогодні вважаються зразком вишуканості та краси на меблевому ринку України.

Роблячи в нас замовлення на кухонні меблі, ви можете придбати кухонні гарнітури від виробника, що уважно стежить за якістю створюваних меблів, забезпечує якість продукції, гарантує екологічність кожної окремої деталі й елемента кухонного гарнітура. У виробництві меблів, крім класичних порід дерева, ми використовуємо й елітні, такі як вишня, черешня, каштан та інші, переваги і плюси яких важко переоцінити.

Наші меблі – це поєднання неперевершеного стилю, гармонійності комбінованих матеріалів, кольору й функціональності. Всі кухонні гарнітури нашого виробництва виключають наявність зайвих, нефункціональних елементів і деталей. Саме креативність дизайнерських ідей дає нам змогу створювати неповторні, стильні й водночас функціональні та практичні меблі. Заглянувши в нашу галерею, ви переконаєтеся, що кожен окремий гарнітур будь-якого стилю й форми – це шедевр, створений з любов'ю.

Перш ніж замовляти кухню, подумайте, що ви хочете мати в підсумку. Визначтеся, якою вона має бути, щоб ідеально вписуватися в інтер'єр вашого помешкання і щодня дарувати вам гарний настрій, комфорт і затишок. А втілити ваші бажання в життя допоможуть наші фахівці.