Оригінальні й ексклюзивні кухонні меблі від ЛеонДизайн

Купити кухню в Києві Зробити покупку в студії кухні «ЛеонДизайн» - це значить купити оригінальну, ексклюзивну кухню, що ідеально вписується у ваш дім. Ми пропонуємо своїм клієнтам високий рівень обслуговування, послуги з надання доставки й монтажу і, звичайно ж, найвищу якість кухонь європейського рівня за доступними цінами.

У нас ви зможете замовити кухні з дерева будь-якої складності та стилістики. Дизайнери студії кухні «ЛеонДизайн» створять дизайн проекту вашої кухні – від класики до модерну, врахувавши всі ваші побажання та особливості вашого будинку. Ви побачите, що купити кухню в Києві - це не тільки дуже просто, але й захоплююче.

Кухонний гарнітур буде зібрано на нашій фабриці й доставлено  вам у найбільш стислі строки. Крім усього, вартість кухні з дерева за індивідуальним проектом приємно здивує кожного, адже проект від дизайнера, замірювання приміщення, доставка й монтаж провадяться безкоштовно.

Щоб дізнатись попередню вартість бажаної кухні, вам досить зв'язатися з нашими дизайнерами по телефону або скористатися функцією зворотного зв'язку на нашому сайті. Придбати кухню з натурального дерева від студії кухні «ЛеонДизайн» можна двома способами. Варіант перший: ви приїжджаєте в офіс із готовими вимірами вашого приміщення, і ми на місці підбираємо фурнітуру й матеріал. Варіант другий: наш фахівець приїжджає до вас додому, сам виконує попередні вимірювання під кухню й озвучує приблизну вартість вашого бажаного замовлення. Визначення ж точної вартості займе 1-2 дні від дня відвідування вашого дому.

Саме в «ЛеонДизайн» ви можете купити кухні за найбільш доступною ціною. Наші дизайнери запропонують вам найкращі кухонні гарнітури, які не тільки гідні європейських споживачів, а й відповідають світовим вимогам до якості й естетичного вигляду. На всі кухні ексклюзивних моделей надається гарантія.

Стильні кухні з дерева в салоні кухні «ЛеонДизайн» у місті Києві - це ідеальне співвідношення якості кухні з натурального екологічно чистого матеріалу та справедливої вартості унікальних виробів. Кухня від студії «ЛеонДизайн» принесе у ваш дім красу, тепло й затишок.